Tuintrends 2015

Het lentezonnetje laat zich steeds vaker zien en dat voelt als het startsein om weer naar buiten te gaan. Niets is zo lekker om in uw eigen tuin te genieten van het lenteweer. Mits uw tuin daar klaar voor is. Kan uw tuin wel een make-over gebruiken? Laat u dan inspireren door de tuintrends van dit seizoen.

Man licht te zonnen in de tuin

Met een vrolijk kleurtje op de muren en een paar bijpassende woonaccessoires geeft u uw woonkamer in een handomdraai een oppepper. Het maken van die vertaalslag naar de tuin is echter een stuk lastiger.

U wilt de sfeer van uw woning doorvoeren in uw tuin. Maar hoe doet u dat? Welke materialen gebruikt u? Wat is de beste plek voor de barbecue? Allemaal vragen waar u bij stil moet staan voordat u aan de slag gaat. Maar maak het uzelf niet te moeilijk. Dit jaar draait het namelijk vooral om nonchalance en gezelligheid!

Laat u inspireren

Voordat u begint, is het belangrijk om te bepalen welke stijl bij u past. Dit hangt af van uw smaak, maar ook van het type tuinier dat u bent. Hoeveel tijd wilt u besteden aan het aanleggen en onderhouden van uw tuin, wat wilt u uitgeven en wat moet uw tuin uitstralen?

Wanneer we kijken naar de trends voor dit seizoen, is één ding duidelijk. De tijd van strakke tuinen en recht uitgelijnde borders is voorbij. Anno 2015 mag u uw eigen regels bepalen. Laat u dus gerust inspireren door Zelfvoorzienend, Unexpected Wild en Happy Life, de trends van dit seizoen. 

Heeft u een vraag of wilt u persoonlijk advies?

Heeft u naar aanleiding van informatie op deze pagina een vraag of wilt u persoonlijk advies? Vul dan het onderstaande reactieformulier in of neem contact met ons op. 

Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hecht veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.

Stel ons gerust uw vraag

Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hecht veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.