Al uw woonverzekering op één plek

Eén verzekeringspunt biedt gemak, zekerheid en premievoordelen

De polismap van de meeste Nederlanders bestaat uit een bonte verzameling losse verzekeringen. Wie dat wil veranderen, staat voor een lastige keuze. Want wat is beter? Alles onderbrengen in een pakketverzekering of kiezen voor de beste losse verzekeringen? En gaat u dat zelf doen, of kiest u voor één verzekeringspunt?

Gezin op de bank thuis

De keuze van welke verzekeringen u nodig heeft hangt ondermeer af van een eventuele wettelijke verplichting. Strikt genomen is er maar één wettelijk verplichte verzekering in Nederland: de basiszorgverzekering. Wie een motorvoertuig zoals een brommer, motorfiets of auto heeft, moet verder tenminste een WA-verzekering motorrijtuigen afsluiten. Verder kunnen hypotheekverstrekkers eisen dat u bij de hypotheek ook een opstalverzekering en een overlijdensrisicoverzekering afsluit. Voor alle overige verzekeringen geldt dat het een persoonlijke keuze is.

Ongestructureerd

Omdat de meeste mensen pas een verzekering afsluiten als ze hem nodig hebben, is de polismap van een gemiddeld huishouden vaak ongestructureerd. De verzekeringen zijn her en der afgesloten en niet op elkaar afgestemd. Daardoor bestaat het risico dat er gaten in de dekking zijn of juist dat u bent oververzekerd en dus kunt besparen op de premie.

Om risico's op gaten in dekkingen uit te sluiten adviseert de Consumentenbond om tenminste de opstal- en inboedelverzekering onder te brengen bij dezelfde verzekeraar. Bij schade aan uw huis heeft u dan nooit gedoe over welke verzekeraar welke schade moet betalen.

Eén Verzekeringspunt

Veel mensen willen af en toe een update van hun verzekeringspakket om te kijken of ze kunnen besparen op hun premie of om te controleren of alle lopende verzekeringen nog wel nodig zijn. Maar aan welke expert vertrouwt u deze klus toe? En wat kost het?

Ons kantoor beheert de volledige verzekeringsportefeuille van een grote groep klanten. Zij profiteren van een aantal belangrijke voordelen die verder gaan dan alleen een lage premie of een hoge pakketkorting. Wij bieden hen zekerheid, gemak en voordeel.

Wij bieden u graag de mogelijkheid om uw hele pakket te laten doornemen en daar waar nodig te laten updaten. Het enige dat u hiervoor hoeft te doen is even contact met ons op te nemen voor onze Eén Verzekeringspunt Update.

Voordelen Eén Verzekeringspunt Update

  • Eén aanspreekpunt voor alle vragen over uw verzekeringen.
  • Eén aanspreekpunt als u schade heeft.
  • Al uw verzekeringen overzichtelijk in één digitale polismap.
  • Al uw verzekeringen voor in en om het huis op één polis indien dit beter is.
  • Geen gaten in de dekking.
  • Geen overbodige verzekeringen.
  • Profiteren van mogelijke premiekortingen.
  • Periodieke controle om te kijken of alles nog optimaal is.
  • Zekerheid van de beste verzekeringen tegen de scherpste prijs.

Pakketkorting of de laagste premie?

Al uw verzekeringen onderbrengen in één pakket en op die manier profiteren van hoge pakketkortingen klinkt aantrekkelijk, maar in sommige gevallen bent u juist goedkoper en/of beter uit wanneer u niet alle polissen bij één verzekeraar onderbrengt. Er zijn namelijk kwaliteitsverschillen tussen de diverse aanbieders en hun verzekeringen. Een verzekeraar kan een prima autoverzekering hebben, maar dit betekent niet dat ook de woonverzekeringen automatisch goed zijn.

De beste verzekeringen is altijd maatwerk

Het vinden van de beste verzekeringen tegen scherpe premies is maatwerk omdat uw persoonlijke situatie en wensen altijd het vertrekpunt vormen. Uw leeftijd, gezinssamenstelling, woonadres, bezittingen, werksituatie en gezondheid zijn allemaal van invloed op de keuze van de best passende verzekeringen en de hoogte van de premies.

Neem de proef op de som!

Twijfelt u of uw verzekeringen allemaal op orde zijn? Wilt u graag overzicht in uw polismap en één punt voor al uw verzekeringen? Neem dan de proef op de som en bel ons voor de Eén Verzekeringspunt Update.

Heeft u een vraag of wilt u persoonlijk advies?

Heeft u naar aanleiding van informatie op deze pagina een vraag of wilt u persoonlijk advies? Vul dan het onderstaande reactieformulier in of neem contact met ons op. 

Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hecht veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.

Stel ons gerust uw vraag

Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hecht veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.